ongdagua@gmail.com

Blog

ONG DAGUA / NOTICIAS  / [:es]Feria Solidaria alumnos de 3ero de ESO de la Bisbal d’Empordà[:ca]Fira Solidària alumnes de 3er d’ESO de la Bisbal d’Empordà[:]

[:es]Feria Solidaria alumnos de 3ero de ESO de la Bisbal d’Empordà[:ca]Fira Solidària alumnes de 3er d’ESO de la Bisbal d’Empordà[:]

[:es]

El curso pasado los alumnos de 3º de ESO de la escuela Corazón de María de la Bisbal tuvimos una nueva asignatura que se llamaba Servicios Comunitarios.

Ésta consistía en de alguna manera ayudar a la Comunidad a mejorar y se nos ocurrió organizar una feria solidaria.

Durante el primer trimestre y parte del segundo estuvimos  preparándola, eligiendo actividades, reuniendo materialesy organizándonos de alguna manera para que fuera fácil para todos participar y ayudar en la feria.

Finalmente llegó el día de la Feria y fue tal y como lo teníamos planeado, y los beneficios que obtuvimos los destinamos a dos ongs diferentes y entre ellas la Ong Dagua.

Sira Jacobo Playa

Alumna del Corazón de María

3º de ESO

Desde Dagua os damos las gracias por vuestra iniciativa solidaria.

Con el dinero recogido pudimos hacer una comida especial para todos los niños y niñas del comedor con helado incluido, que muy pocas veces pueden comer.

Aquí tenéis algunas fotos del día de la comida y de las cartas de agradecimiento que los niños escribieron.

dsc_0540

dsc_0526

dsc_0514

dsc_0509dsc_0537dsc_0544

[:ca]El curs passat els alumnes de 3er d’ESO de l’escola Cor de  Maria de la Bisbal d’Empordà vam tenir una nova asignatura que es deia Serveis Comunitaris. Aquesta consistia en d’alguna manera ajudar a la Comunitat a millorar i se’ns va ocórrer organitzar una fira solidària .

Durant el primer trimestre i part del segon vam estar preparant-la, triant activitats, reunint materials i organitzant-nos d’una manera per què fos fácil per  a tots participar i ajudar en la fira.

Finalment va arribar el dia de la Fira i va anar tal i com ho teniem planejat , i els beneficis que vam obtenir els vam destinar a dues ongs diferents i entre elles l’Ong Dagua.

 

Sira Jacobo Plaja

Alumna del Cor de Maria

3er d’ESO

 

 

Des de Dagua us donem les gràcies per la vostra iniciativa solidària .

 

Amb els diners recollits vam poder fer un dinar especial per tots els nens i nenes del menjador amb gelat inclós, que molt poques vegades poden menjar.

 

Aquí teniu algunes fotos del dia del dinar i de les cartes d’agraïment que els infants van escriure.

 

dsc_0540

dsc_0526

dsc_0514

 

 

dsc_0509 dsc_0544 dsc_0537[:]